Sunday, March 9, 2008

Oprostaj Sinise Mihajlovica

„Legendarna levica” srpskog fudbala je u Novom Sadu na stadionu „Karađorđe” odigrala poslednju utakmicu u karijeri.
Siniša Mihajlović je, na oproštajnoj utakmici koja je igrana između Intera i „Mihinih prijatelja”, odigrao svoj poslednji meč na stadionu na kojem je i počeo svoju blistavu karijeru 1988. godine. Utakmica je završena rezultatom 6:5 za Inter, a dva gola za „crno-plave” postigli su i Mihajlovićevi sinovi Dušan i Miroslav.
Mihajlović je tokom fenomenalne karijere nastupao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, u tom periodu osvojio je 16 trofeja, a jedan je od retkih koji je u poslednjoj sezoni kao igrač i prvoj kao trener osvojio titule.
Siniša je na teren ušao u 11. minutu, pošto je to broj koji je kroz karijeru najviše nosio na dresu. Miha je prvo poluvreme igrao za Inter, dok je u drugom delu nosio beli dres „Mihinih prijatelja”.
Sastavi:
Inter: Toldo, Kordoba, Samjuel, Materaci, Maksvel, Stanković, Figo, Solari, Ibrahimović, Adrijano, Manćini.
Sinišini prijatelji: Peruci, Pankaro, Tanjga, Vjerhovod, Šapurić, Đanini, Karbone, Stoičkov, Lombardo, Filipo Inzagi, Simone Inzagi. Igrali su još: Kouto, Šestić, Fjore, Mijatović, Montela, Vasilijević, Stojković, Binić, Saveljić, Jokanović, Sinjori, Karbone, Vorkapić, Divac...

1 comment:

Anonymous said...

Ѕpot on wіth this write-up, I hοnestly believe that
this sitе nееds muсh more attеntiοn.

I'll probably be returning to read more, thanks for the information!

Here is my weblog unlock iphone 3g